A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

DOBRODOŠLI!

Obvestilo za starše
Prispeval: Irena Kenk   
petek, 20. april 2018

Spoštovani starši,

prireditev "Pesmi srca nam vedre" bo v soboto, 21. 4. 2018.

Zaradi bolezni zborovodkinje Damjane Vončine šolski pevski zbori: Cekinčki, Cekini in Mladinski pevski zbor NE BODO nastopili.

 
Čaj za dobro voljo
Prispeval: Ivanka Erjavec   
sreda, 18. april 2018
Na delovno soboto, 7. 4. 2018, smo imeli naravoslovni dan. Učenci 3. in 4. razreda so si ogledali reševalno vozilo iz Zdravstvenega doma Idrija, se seznanili s postopki oživljanja v izvedbi predstavnikov Rdečega križa  Idrija in reševanje z nosili, ki so ga prikazali člani Prostovoljnega gasilskega društva  Črni Vrh.
 Po uvodnih delavnicah smo se  odpravili na pohod v Lome k Oblaku na Čaj za dobro voljo. Na ekološki kmetiji so nas prijazno sprejeli. Gospa Jožica Vidmar Čuk nas je podučila, kdaj nabiramo zelišča, kako jih sušimo in shranjujemo. Predstavila nam je doma narejena mila in šampone ter zeliščna mazila. Domačija se zavzema za dom brez odpadkov in sodeluje v ozaveščanju življenjskega sloga »ZERO WASTE«, kako pravilno ločevati in preprečevati nastajanje odpadkov.
Dopoldne je bilo namenjeno ozaveščanju o  skrbi za zdravje. Naše vodilo eko dneva so bile naslednje besede: zdravje, gibanje, sveži zrak, zdrava pijača.

Vodji Dneva zdravja, Karmen Simonič Mervic in vsem sodelujočim pri organizaciji in izvedbi dneva se prijazno zahvaljujemo za pripravljenost in krepitev dobre volje.

Ivanka Erjavec
Marija Rupnik Hladnik

 
IZBIRNI PREDMETI IN NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI
Prispeval: Irena Kenk   
nedelja, 15. april 2018
V skladu z Zakonom o OŠ bo šola v šolskem letu 2018/19 izvajala izbirne in neobvezne izbirne predmete. Na spodnjih povezavah najdete predstavitev IZBIRNIH PREDMETOV za tretjo triado, predstavitev NEOBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV in obrazec Vloga za oprostitev obiskovanja izbirnih predmetov.

Irena Kenk
ravnateljica

 

 • pdf Predstavitev izbirnih predmetov 2018-19
 • pdf Predstavitev neobveznih izbirnih predmetov 2018-19
 • pdf Vloga za oprostitev obiskovanja izbirnih predmetov 2018-19
 •  
  Ustvarjalni tabor - Seča - nedelja
  Prispeval: Lilijana Homovec   
  nedelja, 15. april 2018

  Danes sta samo dve slikci! Za slovo!

   Pa še nekaj. Pridemo pol ure prej kot smo načrtovali. Torej ob 14:00.

   
  Ustvarjalni tabor - Seča - sobota
  Prispeval: Lilijana Homovec   
  sobota, 14. april 2018

  Za nami je zelo zanimiv dan. Na kratko:

  - Vrecka modrosti in slano testo z dodatkom glasbe za danasnje dopoldne

  - Osnove kiparjenja za popoldan

  - Zvečer pa še večerja, sončni zahod, sprehod do sladoleda in upajmo padec v posteljo. 

   
  VESELA NOVICA
  Prispeval: Damjana Vončina   
  petek, 13. april 2018
  Mesec dni nazaj, 13. marca 2018, je skupina Meteorski dež s spevoigro Kresniček sodelovala na Srečanju otroških gledaliških skupin v Idriji. O tem smo že poročali. 

  Srečanje je spremljal profesionalni dramski igralec Peter Harl, ki si je ogledal vse gledališke skupine po Goriški. In danes je sporočil izbor štirih skupin, ki jih je izbral za Regijsko srečanje. In Meteorski dež je med temi štirimi izbranimi skupinami. 

  Regijsko srečanje bo v četrtek, 26. aprila 2018, v Tolminu. In izbrane štiri skupine se bodo potegovale za izbor na državno srečanje. Vsekakor pa ne gre samo za to. Gre za veliko potrditev in pohvalo dela učencev in učenk, ki so se letos prvič spopadli s solo vlogami, igro, sceno in kostumi. Nenazadnje pa bo to lepa promocija naše šole, našega dela in truda.  

  Naj omenimo samo še tole, da bodo učenci in učenke skupine Meteorski dež samo dan pred tem nastopili na medobmočni reviji pevskih zborov v Cerknem. S popolnoma drugim programom. Obeta se njim torej kar pester, zanimiv in tudi naporen zaključek meseca aprila. 

  Damjana Vončina
   
  << Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

  Rezultati 65 - 80 od 852
  Joomla Templates by Joomlashack