A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

DOBRODOŠLI!

IZBIRNI PREDMETI IN NEOBVEZNI IZBIRNI PREDMETI
Prispeval: Irena Kenk   
ponedeljek, 17. april 2017
V skladu z Zakonom o OŠ bo šola v šolskem letu 2017/18 izvajala izbirne in neobvezne izbirne predmete. Na spodnjih povezavah najdete predstavitev IZBIRNIH PREDMETOV za tretjo triado, predstavitev NEOBVEZNIH IZBIRNIH PREDMETOV in obrazec Vloga za oprostitev obiskovanja izbirnih predmetov.

Irena Kenk
ravnateljica

 

 • pdf Predstavitev izbirnih predmetov 2017-18
 • pdf Predstavitev neobveznih izbirnih predmetov 2017-18
 • pdf Vloga za oprostitev obiskovanja izbirnih predmetov 2017-18
 •  
  Tehniški dan - Planinska jama in vojni muzej
  Prispeval: Darja Rupnik   
  sreda, 12. april 2017

  Učenci 9. razreda smo tudi letos sodelovali v literarnem natečaju »Tudi pri nas je potekalo osamosvajanje Slovenije«. Sodelujoči smo šli na strokovno ekskurzijo v Muzej vojaške zgodovine v Pivko. Ogledali smo si stalno razstavo »Pot v samostojnost« in ostale zbirke vojaške opreme. Po ogledu smo se odpeljali k Planinski jami in si to naravno znamenitost tudi ogledali. Za vse nas je bilo to nepozabno doživetje in smo bili prvič v tej jami.

  Hvala organizatorjem strokovne ekskurzije.

  Darja Rupnik

   
  Nagrada za literarni natečaj "Moja rodna domovina ..."
  Prispeval: Darja Rupnik   
  sreda, 12. april 2017

  Učenka 6. razreda Nika Mravlja je prejela priznanje za literarni prispevek 9. literarnega natečaja »Moja rodna domovina, z naslovom Jaz in Slovenija čez 25 let«. Podelitev priznanj bo v sredo, 19. 4. 2017, v Ljubljani na zaključni prireditvi, poleg tega pa je organiziran voden turistični ogled Ljubljane.

  Iskrene čestitke!

  Darja Rupnik

   
  Rdeča luč za starše
  Prispeval: Irena Kenk   
  sreda, 12. april 2017
  rdeca_luc_za_starse
   
  DVE ZLATI PRIZNANJI ZA TURISTIČNO NALOGO
  Prispeval: Administrator   
  etrtek, 06. april 2017
  V torek, 4. 4. 2017, so laneni popotniki na turistični tržnici v Ljubljani predstavili turistično nalogo … na eni tanki niti, to mora luštno biti … in za svoje delo dobili DVE ZLATI PRIZNANJI – za sodelovanje in za najboljšo turistično tržnico. Strokovna petčlanska komisija je že predhodno ocenila turistično nalogo, na stojnici pa predstavitev in nastop učencev ter izgled stojnice.

  Ekipo lanenih popotnikov so tokrat zastopali Eliza Felc, Petra Žgavec, Benjamin Jamšek in Kristjan Likar, celotno ekipo pa sicer sestavljajo še Kristina Tominec, Neja Rudolf, Monika Rudolf, Lara Mikuž in Elizabeta Čebular pod mentorstvom Lilijane Homovec, Anke Jamšek (ČŠ) in Barbare Petkovšek.

  Za pestro dogajanje in hudo konkurenco je zaslužnih 11 osnovnih šol ljubljanske regije, ki so svoje ideje za popestritev turizma v domačem kraju predstavile na zelo zanimivih in pestrih stojnicah.

  Ekipe iz vseh regij, ki so prejele zlata priznanja, se bodo predstavile na zaključni Turistični tržnici v Mercator centru v Mariboru, kjer nas lahko poiščete v četrtek, 20. 4. 2017, popoldanskih urah.

  Hvala vsem, ki nam pomagate soustvarjati našo laneno zgodbo.

  V Črnem Vrhu bomo projekt predstavili v mesecu juniju.

  Barbara Petkovšek

   
  Povezavo do nagrajene naloge lahko najdete tu:  Na eni tanki niti, to mora luštno biti
   
  zlato_priznanje_tanka_nit
   
  Občinska revija pevskih zborov v OŠ Idrija
  Prispeval: Administrator   
  etrtek, 06. april 2017
  V torek, 4. aprila 2017, so se vsi trije pevski zbori naše šole udeležili revije otroških in mladinskih pevskih zborov Naša pomlad, ki je potekala v Osnovni šoli Idrija. Vsak od zborov se je predstavil s po tremi skladbami, ki so odražale dobre lastnosti posameznega zbora, bile pa so tudi ravno prav  zahtevne za predstavitev na medobmočni reviji. Vse tri zbore je na klavirju spremljala Metka Jereb. 
  Po reviji je strokovni opazovalec Matej Penko opravil tudi razgovor z zborovodkinjo Damjano Vončina. Pohvalil je dobro delo z otroki in ji dal tudi nekaj koristnih nasvetov za naprej.
   
  Damjana Vončina
   
  << Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

  Rezultati 145 - 160 od 852
  Joomla Templates by Joomlashack