A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

DOBRODOŠLI!

Ustvarjalni tabor - Seča - petek
Prispeval: Lilijana Homovec   
petek, 13. april 2018
Prvo popoldne je že za nami. Čudovito vreme in prijetno druženje in večerja je tukaj kot bi mignil. Čaka nas le še slikanje sončnega zahoda.
 
ZAHVALA
Prispeval: Darja Rupnik   
sreda, 11. april 2018
V četrtek, 22. marca 2018, je bila Pomladna prireditev »Ringaraja, pomlad prihaja«, na kateri je bilo s prostovoljnimi prispevki zbrano 52,60 € za Šolski sklad OŠ Črni Vrh.
Iskrena hvala vsem.

Upravni odbor Šolskega sklada OŠ Črni Vrh
 
Pri izbranem športu se zabavamo
Prispeval: Drago Kavčič   
sreda, 11. april 2018
V tem šolskemu letu so učenci pri predmetih "izbrani šport", "šport za zdravje" in "šport za sprostitev" spoznavali tudi take  športne vsebine kot je funkcionalni trening ali akrobatika. Tako se imajo učenci možnost ukvarjati  tudi s športi s katerimi se običajno ne ukvarjajo. 
Pri neobveznem izbirnem predmetu,  ki se izvaja z učenci od 4.do 6.razreda pa se bolj poglobljeno spoznavamo z igrami z žogo. Učenci se učijo osnov igre košarke, rokometa in nogometa.

 
ZBIRANJE ODPADNEGA PAPIRJA
Prispeval: Darja Rupnik   
petek, 06. april 2018

Odpadni papir bomo zbirali od 2. 4. 2018 do konca aprila v zabojnik na »placu« v Črnem Vrhu.

Zbrana sredstva bodo namenjena  Šolskemu skladu

OŠ Črni Vrh

Vabljeni

 
Pomladna prireditev
Prispeval: Vera Rudolf   
sreda, 04. april 2018

V četrtek, 22. marca 2018  je na naši šoli potekala že tradicionalna Pomladna prireditev, ki jo pripravljajo učenci razredne stopnje in njihove učiteljice. Letošnja je imela naslov Ringaraja, pomlad prihaja! Program je bil zelo raznolik, saj je pripravil vsak razred zelo pester program, kjer so učenci peli, recitirali, igrali in plesali , predstavili so  kamišibaj to je edinstvena oblika pripovedovanja zgodb ob slikah . Zapela sta tudi oba otroška pevska zbora Cekinčki in Cekin. Na koncu prireditve pa so učenci staršem ter obiskovalcem podarili rožico iz papirja, ki so jo naredili pri pouku. Z istim programom so učenci prvega in drugega razreda dan prej nastopili v domu za starejše Bor in razveselili tamkajšnje stanovalce.


Vera Rudolf, foto: Andreja Pregelj

 
Obisk podjetja Lindab
Prispeval: Katja Miklavič   
sreda, 04. april 2018
V petek, 23. marca 2018, so osmošolci obiskali podjetje Lindab v Godoviču. Obisk se je začel z ogledom proizvodnje. Vodja proizvodnje je predstavil etape dela, pokazal polizdelke in izdelke v proizvodnji. V nadaljevanju je bil predstavljen poklic tehnologa, razvojnika in prodajnika. Na inštitutu je bila predstavitev podjetja, poklicev, ki so zaposleni v podjetju ter politika štipendiranja. Sledil je še ogled laboratorijev, kjer so učenci sodelovali tudi pri poskusih (merjenje hrupa; ogled čiste sobe...). Rezultati merjenja hrupa bodo učencem predstavljeni pri fiziki.
Učenci so dobili predstavo, kako ideja za nek izdelek pride na papir, nato pa v računalniško obdelavo (risanje skic, načrtovanje, kosovnica, testiranje...) in kasneje v proizvodnjo, skladišče in transport.
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 129 - 144 od 910
Joomla Templates by Joomlashack