A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

DOBRODOŠLI!

Predavanje za starše
Prispeval: Irena Kenk   
ponedeljek, 25. november 2019
Predavanje za starše
 
Zbiranje odpadnega papirja
Prispeval: Katja Miklavič   
nedelja, 24. november 2019
Zbiranje papirja november 2019
 
ExTempore
Prispeval: Barbara Petkovšek   
etrtek, 17. oktober 2019
V torek, 8. oktobra smo se s tremi učenkami odpravile v Koper, kjer smo v družbi učencev in dijakov iz primorskih osnovnih in srednjih šol sodelovali na 10. mednarodnem likovnem extemporu v organizaciji Gimnazije Koper. V prijetnem vzdušju koprskega mestnega vrveža so ustvarjali pod mentorstvom priznanih domačih ustvarjalcev na temo Valovi ustvarjalnosti v morju življenja.
Zaključna prireditev v prostorih gimnazije je povezala glasbo in likovna dela, ki so jih učenci postavili na ogled. Čestitke našim trem ustvarjalkam, ki so zelo uspešno predstavila svojo ustvarjalnost v mešani tehniki flomastra in kolaža.

Mentorica Barbara Petkovšek

 
ZBIRANJE ODPADNEGA PAPIRJA
Prispeval: Darja Rupnik   
sreda, 25. september 2019
Zbiranje odpadnega paporja september 2019
 
Statusi 2019 / 2020
Prispeval: Irena Kenk   
petek, 06. september 2019

Objavljamo pravila o prilagajanju šolskih obveznosti Osnovne šole Črni Vrh ter Vloge za status kulturnika in športnika.

Izpolnjene vloge pošljite na naslov OŠ Črni Vrh (ravnateljica Irena Kenk), Črni Vrh 95, 5274 Črni Vrh nad Idrijo do četrtka, 26. 9. 2019.

 

pdf dogovoroprilagajanju1

pdf pravilaoprilagajanju1

pdf vlogakulturnik

pdf vlogasportnik

Irena Kenk
ravnateljica

 
Prvi šolski dan
Prispeval: Vera Rudolf   
petek, 06. september 2019
Letos je v osnovnošolske klopi v Sloveniji prvič sedlo 20.840 prvošolcev, od tega 18 na naši šoli. Na prvi šolski dan, v ponedeljek, 2. septembra, so jih v šolo pospremili starši. Že pri šolskih vratih smo jih pozdravili ravnateljica Irena Kenk, razredničarka Vera Rudolf, učitelj Dejan Česnik ter šolska svetovalna delavka Katja Miklavič. Učenci so se skozi špalir učencev razredne stopnje odpravili v svojo učilnico. Sledila je delavnica, v kateri so naredili škatlo za svinčnike, posladkali so se s torto in si ogledali igrico, ki so jo zaigrali učenci 5. razreda z mentorico Marijo Rupnik Hladnik. Želim, da bi se letošnji prvošolci Aljaž, Andraž, Jona, Nastja, Ambrož, Rene, Iza,
Katarina, Nik, Lara, Matevž, David, Julija, Tilen, Tobija, Katarina, Luka in Manca v šoli dobro počutili in v njej prejeli veliko znanja.

Vera Rudolf
 
Playness
 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 1 - 16 od 856
Joomla Templates by Joomlashack