A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 1 gost prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
Šolski prevozi za 2015/2016
Prispeval: Irena Kenk   
sobota, 29. avgust 2015
prevozi1516
 
Šolski prevozi za 1.9.2015
Prispeval: Irena Kenk   
sobota, 29. avgust 2015
prevozi1516_1_dan
 
Urniki za šolsko leto 2015/16
Prispeval: Irena Kenk   
sobota, 29. avgust 2015


Objavljamo urnike za novo šolsko leto 2015/16:

 

Irena Kenk
ravnateljica

 
URNIK ZA 1. 9. 2015
Prispeval: Irena Kenk   
ponedeljek, 24. avgust 2015
2015-08-24_0933
 
SAVUDRIJA OBVESTILO
Prispeval: Irena Kenk   
ponedeljek, 24. avgust 2015
2015-08-24_0906
 
NAGOVOR RAVNATELJICE
Prispeval: Irena Kenk   
ponedeljek, 24. avgust 2015

Spoštovane učenke, učenci, spoštovani starši!

Tudi letošnje šolsko leto  bomo začeli  s pričakovanjem, polnim upanja, načrtov, saj letos pouk začenjamo v nekoliko posodobljenih  šolskih prostorih. V času letni počitnic smo sanirali glavno stopnišče, uredili  tlak pri vhodu v šolo in hodniku v garderobe, prepleskali garderobe  in stopnišče, menjali podboje v garderobah, opravili dodatna dela na igrišču ter  delno uredili igrišče za šolo, ki bo namenjeno učencem prve in druge triade ( potrebna bo še namestitev igral). Zavedamo se,  da sami prostori, pa naj bodo še tako  lepo urejeni, ne pomenijo veliko, kajti šoli dajo  pravo vrednost učenci, starši, zaposleni na šoli, krajani, predstavniki lokalne skupnosti, skratka vsi, ki se redno ali občasno vključujejo v delo šole ali pa so samo naključni obiskovalci šole.


V šolo stopate vi, učenci in starši, s svojimi pričakovanji, željami, načrti in novimi izkušnjami. Vanjo topamo mi, delavci šole, ki bomo s svojim strokovnim znanjem skrbeli, da se bo tudi v šolskem letu 2015/16 pisala zgodba, ki bo vsem nam ostala v lepem spominu.


Drage učenke in učenci, šola je v prvi vrsti namenjena vam, zato bodite do sebe  odgovorni,  opravljajte svoje naloge in s
spoštovanjem vzemite vse najboljše, kar vam ponujamo. Čaka vas mnogo novih izzivov in priložnosti za aktivno sodelovanje na mnogih področjih.  Vsi zaposleni pričakujemo od vas lep odnos do vsega, kar vam nudi možnost za razvoj. Pokažite spoštovanje do učiteljev in ostalih zaposlenih, do šole kot ustanove, ki vam daje temeljno podlago za uspeh v življenju in vam nudi prijetno okolje za ustvarjalni razvoj. Pogoj za uspeh je aktivno sodelovanje pri pouku, redno pisanje domačih nalog ter redno in sprotno učenje. Vedeti morate, da  dobri učni uspehi omogočajo  večjo možnost izbire nadaljnje poklicne poti. Za svoj učni uspeh ste odgovorni sami, starši in učitelji pa vam ustvarjamo spodbudno okolje. V prihajajočem šolskem letu vam želim veliko uspehov in prijetnih trenutkov.

Spoštovani starši, zahtevajte od svojih otrok, da iz sebe potegnejo maksimum svojih psihičnih in telesnih sposobnosti. Pomagajte jim s svojim zgledom in z dobrim sodelovanjem z nami, uresničevati vse cilje. Zahtevajte, da so v odnosu do vas, sošolcev, zaposlenih na šoli in ostalih ljudi spoštljivi. Z delovnimi navadami, ki jih bodo pridobili doma in z učnimi pristopi, ki se jih bodo naučili v šoli, bodo pridobili dobre učne navade, ki so ena ključnih življenjskih sposobnosti in pogoj za nadaljnjo uspešno šolanje. Pojasnite jim, da je šola institucija, kjer pridobivajo znanje, za boljšo njihovo in našo skupno bodočnost ter da jim bo pridobljeno znanje omogočalo, da bodo okrepljeni z znanjem lažje reševali preizkušnje, ki jih prinaša življenje. Z znanjem bodo bolj samostojni, odgovorni in zrelejši. Da takšni postanejo tudi vaši otroci, si želimo tudi mi.

Vsi zaposleni na šoli se zavedamo, da opravljamo pomembno javno delo in da smo ves čas pod budnim očesom učencev, staršev in da moramo v vsakem trenutku dajati zgled pozitivnih osebnosti, polnih zaupanja, naj si bo to učitelj ali katerikoli drugi zaposleni na šoli.

Menim, da je ključ do uspeha dobro delo, sodelovanje,  dobro počutje vseh udeležencev v procesu izobraževanja.  S svojim znanjem, zgledom, odgovornim ravnanjem se bom trudila v zadovoljstvo vseh, otrok, učencev, staršev, sodelavcev in lokalne ter širše skupnosti.

Črni Vrh, 24. 8. 2015                                                                          Irena Kenk, ravnateljica

 
<< Začni < Nazaj 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 Naprej > Konec >>

Rezultati 257 - 272 od 829
Joomla Templates by Joomlashack