A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 2 gostov prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
OBVESTILO O IZVAJANJU VZGOJNO-IZOBRAŽEVALNEGA DELA OD 16. 11. 2020 DALJE
Prispeval: Irena Kenk   
petek, 13. november 2020
Spoštovani starši in dragi učenci!
 
Obveščamo vas, da je Ministrstvo za izobraževanje, znanost in šport zaradi še vedno zelo resne epidemiološke situacije in izvajanja ukrepov za preprečitev širjenja virusa COVID-19 določila, da se bo tudi od 16. 11. 2020 dalje vzgojno-izobraževalno delo za vse učence izvajalo na daljavo.

Irena Kenk
ravnateljica

 
Novo obvestilo v povezavi s toplim obrokom
Prispeval: Mirjam Perez Zelenc   
etrtek, 05. november 2020
Spoštovani starši!

V skladu z okrožnico MIZŠ vas obveščamo, da bo v času morebitnega pouka na daljavo za učence zagotovljen brezplačni topli obrok.

Brezplačni topli obrok pripada učencem ali dijakom, pri katerih povprečni mesečni dohodek na osebo, ugotovljen v odločbi o otroškem dodatku ali državni štipendiji ali odločbi na podlagi vloge za priznanje pravice do subvencije malice ali kosila ne presega 382,82 € (3. dohodkovni razred otroškega dodatka oziroma 2. razred državne štipendije). Brezplačni topli obrok pripada tudi učencem in dijakom, ki so nameščeni v rejniško družino. 

Učenci in dijaki se na topli obrok prijavijo preko šole, ki jo obiskujejo. Svojo prijavo na topli obrok lahko do jutri (6. 11. 2020) do 12. ure posredujete v tajništvo na e-naslov E-poštni naslov je zavarovan pred nezaželeno pošto, za ogled potrebujete Javascript Šola za učence, ki so prijavljeni na šolsko kosilo, upravičenost do brezplačnega obroka preveri v CEUVIZ. Šole zbrane podatke o prijavah posredujejo občini, ki na podlagi zbranih potreb organizira pripravljanje in distribucijo toplega obroka za svojo lokalno skupnost. S prijavo učenci in dijaki privolijo, da občine in šole podatke uporabijo za organizacijo priprave in prevzema toplega obroka. Glede lokacije prevzema obroka boste obveščeni naknadno.

Ne glede na prijave na tople obroke iz začetka tedna se morate tokrat prijaviti še enkrat, če želite obroke prejemati. 

Lep pozdrav,
Irena Kenk, ravnateljica

 
Natečaj VEM
Prispeval: Katja Miklavič   
etrtek, 05. november 2020
Zavod RS za zaposlovanje je objavil natečaj VEM, KAM GREM za učence od 7. do 9. razreda. Navodila in prijavnica se nahajajo v priponkah.

 • pdf Letak
 • pdf Naloga natečaja
 • pdf Pravila nagradnega natečaja
 • pdf Prijavnica
 •  
  SPREMEMBA ŠOLSKEGA KOLEDARJA V ŠOLSKEM LETU 2020/2021 – PODALJŠANJE JESENSKIH POČITNIC
  Prispeval: Irena Kenk   
  ponedeljek, 02. november 2020
  Spoštovani učenci in starši,

  zaradi poslabšanja epidemioloških razmer v državi je Vlada RS 30. 10. 2020 sprejela odločitev o podaljšanju trenutno veljavnih ukrepov. Ministrica za izobraževanje, znanost in šport je skladno s pristojnostmi izdala sklep, s katerim je določila, da se, zaradi poslabšanja epidemiološke situacije in preprečevanja prenosa okužb s SARSCoV-2, jesenske počitnice podaljšajo do 8. 11. 2020.
  Vsa potrebna navodila o nadaljevanju pouka od ponedeljka, 9. novembra dalje vam bomo posredovali takoj, ko dobimo usmeritve s strani MIZŠ. Objavili jih bomo na spletni strani OŠ Črni Vrh.

  Irena Kenk
  ravnateljica

   
  Dostava toplih obrokov
  Prispeval: Irena Kenk   
  ponedeljek, 02. november 2020
  Spoštovani starši,

  Občina Idrija in Občinski štab civilne zaščite Idrija sta sprejela odločitev, da vsem otrokom, ki so med šolskim letom upravičeni do brezplačnega dnevnega toplega obroka, to možnost omogočita tudi, ko šolanje poteka od doma. Tako bo mogoče kosila prevzeti osebno ali pa bodo otroku dostavljena na dom. 

  Zato prosimo vse starše, katerih otroci so upravičeni do brezplačnega toplega obroka, da sporočite, ali bi želeli ta obrok prejemati tudi, dokler se otroci ne vrnejo v šolo. Sistem prevzema in/ali dostave obrokov bomo vzpostavili takoj, ko bo to mogoče. 

  Podatke nam lahko sporočite v ponedeljek, 2. 11. 2020, med 8. in 16. uro ter v torek, 3. 11. 2020, med 8. in 10. uro na telefonsko številko 030 375 032.


  Poveljnik CZ Idrija
  Boštjan Brelih

  Župan
  Tomaž Vencelj

   
  OBVESTILO UPORABNIKOM ŠPORTNIH OBJEKTOV
  Prispeval: Irena Kenk   
  nedelja, 18. oktober 2020

  UKREPI OBČINE IDRIJA ZA PREPREČEVANJE ŠIRJENJA OKUŽB S COVID -19

   

 • pdf OBVESTILO_UPORABNIKOM_ŠPORTNIH_OBJEKTOV
 •  
  << Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

  Rezultati 17 - 32 od 943
  Joomla Templates by Joomlashack