A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 3 gostov prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
Obvestilo!
Prispeval: Darja Rupnik   
ponedeljek, 27. februar 2017
Spoštovani starši in učenci!

UO šolskega sklada OŠ Črni Vrh je na 2. seji (v decembru) sklenil, da bomo sproti pobirali odpadni papir, in sicer ga bo učenec prinesel vsak teden v šolo. Lahko boste pripeljali tudi karton. Zbrani denar bo šel v Šolski sklad.

Hvala!

UO šolskega sklada Črni Vrh
 
Pust
Prispeval: Administrator   
ponedeljek, 27. februar 2017

V petek, 24. 2. 2017, smo učenci razredne stopnje imeli pustno rajanje. Če nam je zimo uspelo pregnati, pa bomo še videli ...

Andreja Pregelj

 
SPOMIN NA JANKA PREMRLA-VOJKA
Prispeval: Darja Rupnik   
petek, 24. februar 2017

V četrtek, 23. 2. 2017, je v šolski telovadnici potekala komemorativna svečanost ob obletnici smrti narodnega heroja Janka Premrla-Vojka.

Kulturni program, ki so ga pripravili učenci OŠ Črni Vrh, nas je popeljal skozi življenje Janka Premrla-Vojka od samih začetkov med obema vojnama do njegovega delovanja med NOB ter o domovini in svobodi, ki so nam jo priborile znane in neznane, velike in male osebnosti in žrtve narodnoosvobodilnega boja.

Slavnostni govornik je bil gospod Milan Gorjanc, ki je zbrane v svojem govoru tudi opomnil na napake, s katerimi zapravljamo »svobodo«, našo lastnino ter dobrine naše prelepe s krvjo in žulji zgrajene domovine.

 

  Darja Rupnik    Foto: Jože Jeram

 
Ustvarjalno - raziskovalni tabor
Prispeval: Katja Miklavič   
ponedeljek, 20. februar 2017
Zaradi premajhnega števila prijav ustvarjalno-raziskovalni tabor v CŠOD Jurček v Kočevju med 7. in 9. aprilom 2017 ODPADE.
 
Proslava ob slovenskem kulturnem prazniku
Prispeval: Ivanka Erjavec   
nedelja, 12. februar 2017
PROSLAVA OB SLOVENSKEM KULTURNEM PRAZNIKU

V torek, 7. 2. 2017 so učenci OŠ Črni Vrh in učitelji mentorji, učenci Glasbene šole Idrija in njihovi mentorji pripravili Proslavo ob slovenskem kulturnem prazniku. Učenci so recitirali Prešernove pesmi in pesmi sodobnih slovenskih pesnikov. Predstavili so se tudi z dramatizacijo besedila in plesom. Pianisti pa so nam zaigrali klavirske skladbe.

Skozi pogovor smo spoznali izvrstnega mladega pianista Armina Ćoralića, ki je leta 2016 končal študij na znamenitem Kraljevem kolidžu v Londonu, to je na eni najbolj prestižnih glasbenih akademiji na svetu, Royal College of Music v Londonu. Pianista Armina Ćoralića uvrščamo med najuspešnejše idrijske glasbenike nove generacije. Prejel je številne nagrade in priznanja na regijskih, državnih in mednarodnih tekmovanjih.

Sporočilo prireditve je bilo Spoznavanje kulture poteka skozi vsakdanje življenje.

 
Na eni tanki niti, to mora lušno biti..
Prispeval: Lilijana Homovec   
sreda, 01. februar 2017
tanka_nit
Spoštovani!

 

 

Ekipa Laneni popotniki je pripravila turistično nalogo z naslovom … Na eni tanki niti, to mora luštno biti … Z njo se udeležujemo 31. festivala Turizmu pomaga lastna glava. V sodelovanju s številnimi krajevnimi raziskovalci in ljubitelji naše lanene dediščine smo pripravili načrt za Festival lanu pod prej napisanim naslovom. Morda pa nekoč postane resničnost. To je naša želja. Vi pa lahko pogledate, kakšne so naše zamisli.

 

Avtorji in mentorice naloge

 

  • pdf Projektna naloga
  •  
    << Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

    Rezultati 145 - 160 od 841
    Joomla Templates by Joomlashack