A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 2 gostov prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
Urniki za šolsko leto 2019/20
Prispeval: Irena Kenk   
petek, 30. avgust 2019
Urniki za šolsko leto 2019/20  so objavljeni.
 
Šolski prevozi 2019 - 2020
Prispeval: Irena Kenk   
torek, 27. avgust 2019
Playness
 
Šolski prevozi - prvi šolski dan
Prispeval: Irena Kenk   
torek, 27. avgust 2019
Playness
 
Prvi šolski dan 2019 - 2020
Prispeval: Irena Kenk   
torek, 27. avgust 2019
Playness
 
Savudrija 2019
Prispeval: Irena Kenk   
torek, 27. avgust 2019
savudrija_2019_obvestilo
 
HURA POČITNICE!
Prispeval: Marija Rupnik Hladnik   
nedelja, 30. junij 2019

Pa je zaključeno. Še eno šolsko leto; dolgo, polno lepih dogodkov, lepih ocen, izvrstnih dosežkov pa tudi kakšnega razočaranja. Zaključili smo ga v ponedeljek, 24. junija z razdelitvijo spričeval in proslavo ob dnevu državnosti.
Začetek počitnic je tu. Začetek brezskrbnosti, raziskovanj, novih prijateljstev, razigranosti. Počitnice izkoristimo za sprostitev, za druženje s prijatelji, za gibanje, za kakšen trenutek, ko ne bomo počeli prav ničesar.
O počitnicah je učenka Alja Felc iz 5. razreda zapisala takole:
Med počitnicami bom vse stare zvezke in delovne zvezke odnesla na podstrešje, kjer jih bom položila med ostale. Z družino bomo odšli na morje, s starši odšla na sprehod in se igrali namizne igre. Doma pri meni pa bo sestrična Vida, s katero se bova igrali, tekli, plezali in tudi kaj ušpičili. Seveda bom tudi pomagala pri opravilih. Sesala in brisala bom prah, pomivala po tleh, pomagala kositi in še kaj. Z družino se bomo večkrat odpravili na sprehod. Z babico bomo odšli v hribe. Pazila bom na sestrično in bratrance. S sošolci se bom dobila tudi na rojstnodnevnih zabavah. S sestro se bova rolali in vozili s kolesi. Zvečer pa bom z družino pogledala kakšen film. Če bo slabo vreme, bom v hiši risala in barvala pa tudi slikala različne slike. Vsak dan bom vadila igranje klavirja. Izbrala si bom skladbo in se je učila igrati. Ob koncu počitnic bom vse šolske potrebščine pregledala, ki jih bom potrebovala naslednje šolsko leto. S straši bom odšla v trgovino po ostale stvari za šolo. Nato bom vse zavila, zvezkom narisala robove in jim prilepila nalepke z imenom in priimkom. V avgustu bom odšla na oratorij, kjer bomo molili, se igrali, delali v delavnicah in po kosilu imeli velike igre. To je igra, kjer nas razdelijo v skupine, nato pa tekmujemo eden proti drugemu, V soboto, ko je zadnji dan oratorija, gremo na pohod. Po oratoriju dobim delovne zvezke, ki jih pregledam, če me kaj zanima, preberem natančneje. Nato se bom pripravila na Savudrijo. Spakirala bom vse stvari, ki jih potrebujem. Tako se bodo moje počitnice končale in prišlo bo novo šolsko leto, ki bo zagotovo zanimivo in poučno.


Marija Rupnik Hladnik, prof. RP

 
<< Začni < Nazaj 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Naprej > Konec >>

Rezultati 113 - 128 od 962
Joomla Templates by Joomlashack