A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

DOBRODOŠLI!

Domov
VENČEK UPANJA PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Damjana Vončina   
ponedeljek, 06. april 2020
Na Osnovni šoli Črni Vrh bomo v tem tednu izpeljali tehniški dan. Učenci od 6. do 9. razreda in vsi zaposleni bomo izdelovali VENČEK UPANJA.
 
In k tej akciji bi radi povabili tudi širšo javnost. Tudi Vas. Povabilo o akciji bomo razposlali na šole, novinarjem, prijateljem, znancem... saj si želimo, da ljudje v tem času ne obupajo. Želimo si, da vsi optimistično zremo naprej v lep in zdrav jutrišnji dan.
 
Smo v času, ko je vsaka družina na svojem domu. V času, ko je prav, da se ne družino. Ko je prav, da se ne vidimo. In vsak zase upa, da bo kmalu prišel dan, ko bomo lahko zaživeli ˝normalno življenje˝. Smo v času, ko je za marsikoga življenje težko. A upanja ne smemo izgubiti. In ta venček naj bo simbol, ki bo navzven izražal željo in upanje za lepši in zdrav jutrišnji dan.
 
Ko boste venček izdelali (vsa navodila in priporočila dobite v priponki), ga izobesite na vrata ali okno ali balkon... Na mesto, kjer se bo venček videlo. Ko bodo šli ljudje mimo vaše hiše, bodo opazili, da v hiši živi upanje. To nas bo vse skupaj povezalo.
 
V kolikor imate Facebook profil, ste povabljeni, da venček pokažete tudi drugim. Da jih tudi preko Facebooka povabite k akciji. Želimo si, da se akcija razširi po Sloveniji. Na Facebooku bo ustvarjen tudi javni dogodek z naslovom Venček upanja. Tudi tam boste našli navodila in slike za pomoč pri izdelavi. In lepo vabljeni, da svoje venčke upanja objavite tudi na strani tega dogodka.

  • pdf VENČEK UPANJA: kako ga izdelati

  • Barbara Petkovšek in Damjana Vončina

     
    < Nazaj   Naprej >
    Joomla Templates by Joomlashack