A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 1 gost prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
DREVESCE ŽELJA V ČRNEM VRHU PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Administrator   
nedelja, 25. december 2016

Decembrsko dogajanje na Osnovni šoli Črni Vrh je vsako leto praznično obarvano in priprave na prihajajoče praznike segajo prav v vsak kotiček črnovrške šole. Letos so učenci in učitelji pripravili bogat glasbeni program za božično-novoletni koncert DREVESCE ŽELJA, ki je potekal 14. decembra.


Koncert je bil dobrodelno obarvan, saj je bil celoten izkupiček srečelova in prostovoljnih prispevkov namenjen Šolskemu skladu.


Za uvod v koncert so poskrbeli učenci neobveznega izbirnega predmeta šport pod mentorstvom Draga Kavčiča, ki so s predstavitvijo elementov akrobatike poskrbeli za naval adrenalina med publiko.


Glasbeni program se je začel z najmlajšimi pevci iz Vrtca Idrija, enota Črni Vrh pod vodstvom zborovodje Matije Rupnika. V nadaljevanju programa smo lahko slišali kar tri šolske zbore – Cekinčki, Cekin in Mladinski pevski zbor pod vodstvom zborovodkinje Damjane Vončina. Za posebno doživetje so poskrbeli učenci izbirnega predmeta anasambelska igra »Ansambelci« in plesalka Maša Felc. Pod mentorstvom Damjane Vončina so s svetlobnimi efekti poskrbeli za pravo praznično vzdušje. Vse zbore je na klavirju spremljala Metka Jereb. To, da na Črnovrškem domuje glasba, sta potrdili tudi šestošolka Tinkara Tominec na klavirju in osmošolka Kristina Tominec na violončelu.


Ob zaključku koncerta smo lahko za piko na i prisluhnili sedmošolcu Leonu Rudolfu in njegovemu izjemnemu glasu.


V življenju moramo upoštevati, da ni sreča tista, ki nas naredi hvaležne, ampak je hvaležnost tista, ki nas naredi srečne. Iskrena hvala vsem staršem, učencem, učiteljem in vsem sodelujočim, ki so s svojim prispevkom in pomočjo pripomogli k dobrobiti Osnovne šole Črni Vrh.

Andreja Pregelj

 
< Nazaj   Naprej >
Joomla Templates by Joomlashack