A free template from Joomlashack

A free template from Joomlashack

EDUROAM

EDUROAM

SIO 2020

SIO 2020

ŠOLSKA PREHRANA

Advertisement

UTRINKI V SLIKI

OBRAZEC ZA PRIJAVO


Pozabljeno geslo?

ŠTEVEC OBISKOVALCEV

mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
mod_vvisit_counterDanes
mod_vvisit_counterVčeraj
mod_vvisit_counterTa teden
mod_vvisit_counterTa mesec
mod_vvisit_counterVsi1

PRISOTNI NA STRANI

Prisotnih 1 gost prijavljenih

DOBRODOŠLI!

Domov
Nagovor ravnateljice ob zaključku koledarskega leta PDF Natisni E-pošta
Prispeval: Irena Kenk   
etrtek, 24. december 2020
Pozdravljeni vsi učenci, spoštovani starši in učitelji!
 
Danes je zadnji šolski dan v letu 2020, letu, za katerega lahko rečemo, da je bilo eno izmed najbolj posebnih do zdaj. Vsi skupaj smo bili praktično čez noč postavljeni pred številne nove izzive, ki jih je s seboj prinesla pandemija novega koronavirusa. Pri temu je bilo potrebno veliko prilagajanja in strpnosti, saj prej s poukom na daljavo in uporabo s tem povezanih tehnologij nismo imeli nobenih izkušenj. Celoten izobraževalni proces se je iz učilnic preselil v domače prostore. S skupnimi močmi smo zmogli – starši ste postali pomemben del ekipe in morali ste sprejeti veliko odgovornost, da poleg svojega lastnega dela zdaj bedite še nad učnim procesom svojih otrok. Zavedam se, da to ni lahko in se vam zahvaljujem za vso vašo strpnost in sodelovanje. 

Kljub težkemu letu smo dobro delali, uspehi učencev niso izostali, saj so dosegali na tekmovanjih dobre rezultate in prejeli razna priznanja, za kar gre zahvala vam, učiteljem in staršem.

Vsi se dobro zavedamo, da bo do vrnitve v povsem normalno življenje, kot smo ga poznali pred to epidemijo, preteklo še kar nekaj časa. Moja velika želja je, da bi se otroci  čim prej lahko vrnili v šolo, saj pouka v šoli ne more nadomestiti nič drugega, pa čeprav bi se pri tem morali držati številnih omejitev. Zato bi se ob tej priložnosti rada na vse vas prisotne obrnila s prošnjo, da se v prihajajočih prazničnih dneh v čim večji meri držite navodil stroke, da bo epidemiološka situacija po praznikih takšna, da bo le-to omogočala. Zavedati se moramo, da je odgovornost prav na vseh nas. 

Na včerajšnji dan pred tridesetimi leti smo se na plebiscitu odločali o osamosvojitvi Slovenije. Eden zmore malo, ko si dva podata roke, se moči podvojijo, ko pa smo se poenotili in stopili skupaj vsi, je bila uresničena zgodovinska želja Slovencev po svoji državi. 

Ob koncu bi vam rada čestitala za praznik dneva samostojnosti in enotnosti ter zaželela res vesele, mirne in doživete božično-novoletne praznike, da bi res začutili notranji mir in vsaj za nekaj časa odmislili vsakodnevne probleme. Naberite si novih moči, ker bomo v novem letu zagotovo priča še številnim preizkušnjam. V letu 2021 vam želim predvsem zdravja, katerega pomen se po tem letu zagotovo veliko bolje zavedamo in poguma. S skupnimi močmi bomo zmogli. 

24. 12. 2020                                                                                                              
Irena Kenk
ravnateljica

 
< Nazaj   Naprej >
Joomla Templates by Joomlashack